Technova Computing, kopiëren dupliceren duplicatie repliceren replicatie kopieren converteren conversie 8mm Exabyte 4mm DAT 9-track Open Reel Tape 3480 3490 QIC MLR SLR DLT S-DLT disk diskette 3inch 3" 3,5inch 3,5" 5,25inch 5,25" 8inch 8" floppy SS DS SD DD HD zip-disk usb-stick CD DVD CD-R CD-RW DVD-R DVD+R DVD-RW DVD+RW
Flexwriter CD-DVD-Loader

Technova Computing Project Services

 

Een van onze specialiteiten is het vervaardigen van maatwerkoplossingen voor het distribueren van data voor die situaties waar simpelweg dupliceren niet mogelijk is. Bijvoorbeeld indien het gaat om vertrouwelijke gegevens die uniek zijn per klant. Denkt u maar aan rekeningafschriften of specificaties daarvan op CD-R of DVD-R.

 

Of het nu gaat om het inlezen van grote hoeveelheden unieke CD's of DVD's, of juist het schrijven daarvan, wij kunnen u een passende oplossing bieden. Hetzij door de volledige verwerking hier in huis te doen, hetzij door een oplossing bij u on-site te plaatsen en de training daarvoor te verzorgen.

 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, treft u hieronder een beknopt overzicht aan van enkele van de projecten die wij hebben gerealiseerd:

  • Produceren van rekeningafschriften op het gebied van mobiele telefonie.
  • Produceren van rekeningen met uitgebreide specificatie op het gebied van autolease.
  • Produceren van overzichten van melkquota op het gebied van de rundveehouderij.
  • Verslaglegging van wijzigingen in verzekeringspolissen voor assurantie-tussenpersonen, voor een verzekeringsmaatschappij.
  • Verslaglegging van cumulatieve spaartegoeden betreffende werknemersparen binnen bedrijven, voor een bank.
  • Vervaardigen van registratie-diskettes en vervolgens verwerken van de data op de retour gestuurde diskettes ten behoeve van de garantie-afwikkeling, voor een PC-fabrikant.
  • Verwerken van alle centraal te registreren studieresultaten van alle betreffende onderwijsinstellingen, voor het Ministerie van Onderwijs.

 

Herkent u de probleemstelling en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij informeren u graag geheel vrijblijvend. Neem s.v.p. Contact met ons op om een afspraak te maken.